Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till svartsilver för inspiration


Jag går vidare i mörkret


vardagen är sanning i ditt hjärta,
en dröm av bitterljuv saknad,

rör min själ i natten,
du ler sakta,

ser,
helheter,

jag ser dig,
andas,

vilja,
nära,

vi utgör en sanning nu,
finns,

längtar,
kysser din panna,

och går vidare i mörkret








Fri vers av peter markurth
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 23:26



Bookmark and Share


  poetryGirl
denna är bra, peter
2009-09-12

  Fånga dagen
vacker
du vidrör allt som smärtar som är vackert som känns
kram ak
2009-09-12

  peter markurth
nej, jag skriver och målar konstant, sådan är jag, så lär man sig
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth