Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden


Ordlös i en dröm,
förlorar,

tid,
en nyans,

sanning,
styr,

de små ideerna,
mot saknad,

en vers av tiden blandar,
de konkreta drömmarna vi har,

smärtan,
de förruttnade synder andra ser i existensens smärta,

synteser brinner,
de förlåtna,

lögnernas vara,
kvidandet du undslapp i samlagets vilda saknad,

bränd,
jämkad,

förlovade smulor ser på dig,
de polisiära,

dräneras våldsamt,
vikter fäster tiden,

vid din smärta,
demoniskt vara,

smärtors död,
små hjärtan,

förenar,
förstenar,

saknad,
segregerad sensitivitet i nattens glädje,

rät linje




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-11 23:27



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
"kvidandet du undslapp i samlagets vilda saknad, " Jag grunnar mycket på den här strofen, farsienerande utryck! varma applåder för bra text!
2009-09-11

  blaite
Härlig flyt i texten..
2009-09-11

  Gawain VIP
Kvidandet, samlaget, känslan och livet. En enda intim förströelse, eller också en grym form av humor. Gudomlig galghumor.

Abstrakt kändes det så,,
2009-09-11

  LenaJohansson VIP
bra tyckte jag
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth