Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover nu i evigheten

Den vassa knivseggen,
skar genom kärleken vi sökte,

natten skrek av smärta,
ångesten,

säregna diamantögon såg din kåthet födas nu,
löften,

hjärtan brister,
du ligger där,

nyknullad,
du är min kärlek,

du ska lyda,
se mig måla små figurer av en tomhet som vi delar,

jag knullar dig i nattens raseri,
min blöta drottning,

så liten är du,
fin,

bedövad,
du behöver min kärlek nu,

vi är ett enkelt rep av symbios,
du lägger dig brevid,

liten i din trygghet på mitt bröst,

sover nu i evigheten




Fri vers av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-12 00:17



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jättefin så söt gillar mycket
kram ak
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
kunde man efter denna text... väl skriven
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth