Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är konstanta

Hon sitter i natten,
övergiven

särade ben,
nyknullad,

det rinner sperma,
ser i hennes ögon,

ser kärleken,
helheten,

det vi sökte,
hon är min flicka,

skön kvinnlighet,
tar hennes oskuld varje natt,

solen ser oss kyssa,
sanningen,

jag älskar dig för satan,
din ångest existerar i min smärta,

den vi struntar i,
den som jäklas,

demolerar allt,
förstör,

paranoid dynga,
dina kyssar väcker mig,

jag ser den sköna viska djupt i natten,
visdomens barn,

av sagor är vi gjorda,
lever i en dröm,

vi älskar tidens djup,

konstanta




Fri vers av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-12 01:59



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tar hennes oskuld varje natt
-
-
-
av sagor är vi gjorda

vackra känslor och verkligheter
2009-09-12

  lodjuret/seglare VIP
jo, texten är okej i sin beröring även om jag personligen tycker den haltar en smula, men trenne violer får den ändå
2009-09-12

  Fånga dagen
känner att den här texten kommer mig mycket nära berör mig

du är lysande i din poesi att uttrycka dig

kram ak
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth