Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrar på jakt efter...


Hur man irrar...

Runt på ICA

letar efter Tröst bland

de Italienska Delikateserna

På fredagen, då stressad

ska bli o-stressad

Irrar i den egna hjärnan

på jakt efter sin

Dolda Inre Skönhet

Prövar olika yoga-ställningar

på jakt efter insyn i sin

Själ

Men dörren är stängd

Blockerad

Av meningslöst


Pladder





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-12 12:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, det är jäkligt svårt att hitta sig själv. Kanske finns man bland och mellan raderna man skriver - är det här i Ordet vi finns? Vi som skriver? Jag tror det.
2009-09-12

  etthjärtaäralltidrött
Bra framställd sanning!
2009-09-12

  Mr Lindemann VIP
Jag yogar in tillvarons förgänglighet
kramar en uplevelse
tar med en skatt in i en situation
ömmar med meditationen

ber om en välsignelse i ett nu
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP