Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar

Dagen öppnar vemod,
sårad spegelbild,

små,
sånger i regnet,

blåser skuggor runt en stad,
letar dig i ljuset,

bortom regnbågen blixtrar sanning,
nyligen bestämd,

saknad,
såg att du var,

skönhet,
verkningslös poesi involverar,

kastar smeksamt frågor om moral därhän,
du vaknade nu,

styr mot stål,
avbilder av djup,

hjärtan i förening,
en lapp fäst i dimman,

förkunnar,

allt




Fri vers av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-12 13:56



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jättevackert tycker om
kram ak
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
fin upptäckt
2009-09-12

    ej medlem längre
Fragilömt
fint
2009-09-12

  sulimaa
Vackert stillsamt...som ett strilande regn av eftertanke...
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth