Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyansen av det skira

Brinner,
ser de nya,

tala guld,
smäda ångest,

bränner nu,
sönder,

de förfinade läpparna du bar,
fragila,

smycken utav kärlek,
oändligheters längtan,

ut,
ur helvetet,

de dåraktiga småler krasst,
skrattet leker uti vinden,

fria val,
befruktar

skulderna skär ut,
öppet hjärta blöder saknad,

sanning,
öm,

vaknar,
blodet är verkligt,

sitter i en dröm,

enande,

nyans

rakade




Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-12 14:04



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
den här var klockren! bravo!
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
Bra..
2009-09-12

  blaite
Bra..
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth