Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför


Du lilla...med en aura
med ett ljus

som inte når dina ögon

skör...med brutet liv
med en tråd

som spann för tunt.

du lilla...med en längtan
med en täthet

som skyler dig

ärr...i en mjuk hud
i en hård värld

som lämnat dig utanför.

söv dig från kylan
från det frusna

och dröm dig bort.

vem du är...vem du blev
vet endast de dalande stjärnor
som vid din födelse
hamnade lite fel 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-02 18:55



Bookmark and Share


  aol
så vacker berörande text
2009-12-19

  Miss Mod
En text att fundera kring.
2009-12-06

  *Camilla*
Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig
men det var helt underbart skrivet.
vackert.
-Camilla
2009-12-03

    jolene
Mycket vacker! Jag blev tårögd
2009-12-03

  anits VIP
Vackert, berörande och känslosamt,
tycker om den här
2009-12-02

  Carola Zettergren
Älskar slutstrofen, visst är det så, när man föds vet ingen hur stjärnorna kommer att stå!
2009-12-02

  Ronny Berk
vackert och finstämt ; med ett berörande drag av utanförskap...
2009-12-02

    ej medlem längre
känslig och berörande text
tycker Om!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP