Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reserverad





Eftersom din


lilla mun


troligtvis


kommer vara


reserverad


en stund


Så får du


skriva på


en lapp


när du


är nära




Övriga genrer av blaite
Läst 338 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-09-12 18:57



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
det enkla är inget minus i ditt fall,

du får orden att växa sig större än dem är...
2009-09-14

    Poem
Ja inte lätt med den typen - hur länge står man ut? Bra flyt.
2009-09-14

  HQ
En riktigt härlig text,
okomplicerad och rak.
Lätt att tycka om
2009-09-13

  sulimaa
Hahah men skit i lappen :))) det går nog ändå ahahha
2009-09-12

  Sanningsägaren VIP
två dar innan sa vi va? ;)
2009-09-12

  Junitvillingen
Du upphör aldrig att fascinera mig med dina pärlor till texter. Snillrik denna - som allt annat du delar med dig av. Människa - hur bär du dig åt? Du verkar ha hur mycket som helst att ösa från...ett sanslöst snillrikt hjärnkontor!!:-))
2009-09-12

  etthjärtaäralltidrött
Mitt i prick!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite