Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hennes kärlek


Fragila drömmar


Hon satt o glödde,
viljan till vetskap var oändlig,

kärlek till en tår,
osynlig,

martyren,
de försmådda väntar,

väntade ett liv,
han såg de beslöjade tårarnas dal,

sov i ensamhet,
de berörda vansinnet,

rätt nyans av guld,
hon ville älska,

den natten,
de var ju så nära,

vi såg in i hjärtan,
visste abstraktionens dilemma,

såren fanns där,
tydliga,

till er beskådan,
jag skäms ej för kärleken,

den tysta fruktan,
du alstrar,

drömmer,
känslofärgers förening,

vet vi sanningen,
vill vi möta den stora syntesen nu,

tillsammans,
natten brinner,

ser din blick nu,
du vet ju allt,

ser en börda lätta,
en förklaring,

de styrda minnenas teorier,
de fragila hjärtanens förening,

krossat glas,
vi slits ur tiden,

katatonisk dvala,
vakna genast,

kom med,
in i värmen,

jag tar på din smärta i natten,
du ser mina andetag besitta lusten,

förgänglighet,
vill penetrera saknadens distansierade fruktan,

rätt sekvens,
varma kvinnobröst i natten,

vi kysser nu,

fragila drömmar






Fri vers av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-12 21:07



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja jag åker bara med.....mkt bra
2009-09-12

  Fånga dagen
oerhört skarpt smärsamt samt fragilt gillar
kram ak
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth