Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner genom mina fingrar

Det regnar

och regnet rinner

genom mina fingrar

Precis som allt

rinner genom mina

Fingrar

Mitt liv

Mitt hem rinner bort

Min familj upplöses

och rinner

genom min fingrar

Naturligtvis rinner mina pengar

Bort

som en följd av min oförmåga

Att leva


Alla starka tankar

Rinner, rinner och blir otänkta

Oigenkännliga

och tiden som inte längre

Finns

rinner ut ur min mun

ner längs armarna

och mellan

Mina fingrar, liksom

Den eftertraktade

Kärleken

rinner bort och blir ingenting

Själva meningen

och själva

Livet

Och när jag söker ett

Svar

Rinner själva frågan

Bort




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-12 21:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar upprepningen - allt som rinner bort. Men sen står man där Själv och Sann.
2009-09-13

  Christine Sabel
Hoppas diktjaget kan samla regnet i något och liksom få en ny chans, det är ju aldrig försent....
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP