Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ler

Hennes drömmar,
bevarade,

kärlek,
ruset hänför,

beständiga existenser,
vi är två bortom kärleken,

du ler,

balans




Fri vers av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-12 22:09



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Snyggt skriven text
2009-09-14

  poetryGirl
den bästa...!
2009-09-12

  Fånga dagen
fint ler här med du är bra att fånga ögonblicken
kram ak
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
sann
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth