Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segrade vi

Ser lögner skära genom tiden,
dina sår,

mina skrik,
du föll ned,

såg dig ej,
bor i mina sopor,

död moral,
skrikande förklaringar,

konstant klagan ekar genom natten,
vi ser en spegelbild,

segrade vansinnet?

normalitet




Fri vers av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-12 23:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra text
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth