Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Fur disch



Vinden i mitt hår,
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar,
krevader,

kysser en dröm,
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta,
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta

dig med en sommarnatt,
vi var unga,


och kärleken dånade








Fri vers av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-13 17:39



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Den här var stark verkligen
kram ak
2009-09-13

  poetryGirl
Den här gillar jag!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth