Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktionsbildning

Idag pikade mitt förmedvetna honom igen. Varför vill han inte stoppa mig? Du hjälpte mig ett tag, nu är det över. Nu är jag samma realist som jag var några veckor på sommaren, samma realist som samhället format mig till. Med sex dagars kärlek kommer en dag hat. Nu är det din tur, nu får du kämpa, för jag har gett upp.




Fri vers av dynamik
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik