Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Förlorat allt


Dina andetag förbryllar,
tiden styr ditt hjärta nu,

ser det blodbestänkta i själen reda ut en traumatisk petitess av silver, tvättade min kärlek,

dina ögon,
de tårarna,

jag stod där tyst,
sa inget,

du såg,
jag hade mördat våran sanning,

världen som vi byggde,
du älskade för satan,

skakar av mig branden,

kysser din panna och går min väg




Fri vers av peter markurth
Läst 785 gånger och applåderad av 63 personer
Publicerad 2009-09-13 18:11



Bookmark and Share


  Solstickan
.... just så......
2009-10-07

  Yrre VIP
Stark!
2009-09-19

  Piann VIP
Starkt skrivet, du berör med dina texter.
2009-09-16

  * Ammi *
bara så förb ... snyggt!
förstår att den är bokmärkt!!
2009-09-16

  stenen/ Yv Ericsson
Du tenderar att bara bli bättre och bättre, grattis.
2009-09-15

  devilsangel
Oj..finner inga ord för hur bra det här är, och vilken fullträff det blev, rakt i mitt inre!
2009-09-15

  Suzy med punkterna
Så fruktasvärt bra!
2009-09-14

  lodjuret/seglare VIP
poesi är fruktansvärd läsning, om du ändå kallat den 'bara ord' hade jag kunnat acceptera texten, poesi får sinnena att koka över, hjärtat att göra dubbelslag och som bli alldeles hjärteknipande sorgset, det drabbar läsaren till både kropp och själ samt får individen att nästan klappa ihop av små snyftande läten i tacksamhet över textens känslosamma innehåll, nej nu går jag och lägger mig och sover bort avunden över att inte själv värka fram sådana texter... men okej, den får sina trenne fioler
2009-09-14

  Peter Matsa
ah, snygg - vilken inledning
"Dina andetag förbryllar,
tiden styr ditt hjärta nu, "
stark
2009-09-14

  Catharina Edin VIP
Grattis Peter till Uppmärksammad!
2009-09-14

  Lindsy
Mmm. vet inte vad jag ska säga. Gillar den!
2009-09-14

  Monika A Mirsch VIP
att mörda sanningen så blodet strittar - bilder som känns och känns igen. Bravo!
2009-09-14

  Alexander Gustafsson
starka rader,

om en kärlek gått förlorad,

så,

uppfattade jag den iaf.
2009-09-14

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tufft om att lämna...den känns!
2009-09-13

  Fånga dagen
stark känsla
2009-09-13

  LenaJohansson VIP
oerhørt vacker
2009-09-13

  Njord
Jag kan bara hålla med föregående kommentar. Mycket intensiv!
2009-09-13

  Ulf Lagerholm
de sista sex raderna äger en stringens utöver det vanliga, text av mycket hög klass
2009-09-13

  Svartsilver
denna är så förbannat bra.
2009-09-13

  Anna Liljestrand
Oj!!!
den visste var den tog,
2009-09-13

  Catharina Edin VIP
Denna tycker jag är vacker och innehållsrik!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth