Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöke

Jag vet att du inte bryr dig. Det skulle inte jag göra, inte ens när det är försent.

Säg det.

Allt jag väntar på är en ursäkt för att försvinna.

Väntar

Väntar

Väntar

Jag vill upplösas, bli en betraktare och vältra i era knivhugg.




Fri vers av dynamik
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 18:12



Bookmark and Share


  peter markurth
Denna var kanon, början och avslutet satt perfekt..
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik