Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkomnad och längtad


Min bror och jag


Ännu glöder himlens alla fåglar
lågade av sol
molnens fjäderlätta likar
brinnande i ljus

ändå kolarens tanke
djupsvart
myllans fetaste gömsle
höljd i förväntan

så, mötet inför himlen
viktlöshetens sanning
hettan skakande av köld
så innerlig

så innerlig




Fri vers av korpfjäder
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-13 22:32



Bookmark and Share


  halmstrå
ett språk så glödande och så innerligt.... ja det mötet har du målat varmt!
2009-09-14

    ej medlem längre
Det här gav mig rysningar ..
2009-09-14

  Lena Krantz VIP
Finns det något bättre än när en kär kommer tillbaka?

Riktigt känner både glädjen och kärleken!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder