Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Unga män flockas kring alfahannens bravader, lojala


Tre apor

Inte titta nu

Inte se

Det händer saker här

Dom ska man

Inte titta på

Hemligheter

Andras hemligheter, starke man

Stronga killar, jajamen

Jaja där är dom ju, haha

Titta dom gör det

En hora
12 år, ja

Skrattar dom

Skrattar och flåsar

(Hon vill nog)

Inte titta nu
inte prata nu
inte lyssna nu

apa 1
apa 2
apa 3













Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 13:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Åh fy, ja,detta var hemskt. Är det så det går till?!
2009-09-16

  Suzy med punkterna
Otäckt nära.......
2009-09-16

  glittertindra
oavsett vad det handlar om så tror jag att varje människa behöver dessa apor för att påminnas om detta med civilkurage...
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP