Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följ nu med på en annan hundpromenad


Kvällspromenad med jagande svart hund

Havet igen
Svart igen
och Svarta Hunden Förvinner

Upp bland klitterna

Vattennatten

Kaninnatten

Stor svart hund

Stort svart hav

och stor svart Stjärnklar Himmel

faller, biter inte

biter inte sig fast utan vågar nu

vågar falla

en stjärna

i rymd, i Kaos

och jag

Vågar önska

det jag tänkt

att bli en liten del av
en liten hundhjärna

och följa med honom

på hans galna ritt

genom nattsvarta dynerna

Kaninerna

skulle inte lura mig

lika lätt

Men vad skulle jag göra
i hundens hjärna

om vi fångade en kanin

han och jag

Jag, som är så

Blödig






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 00:06



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vattennatten. Kaninnatten. Nej - om jag var hund, skulle jag nog inte längre vara vegetarian!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP