Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot i natten


Beskriver drömmar utav saknad,
dina vener syr,

ett hjärta utav tiden mellan våra samtal,
vet ej nu,

sitter i mörkret och tänker varma stunder,
jävligt påtänd,

ensam,
med en pistol,

mantelrörelsen bryter tystnaden,
paniken,

stiger,
mot munnen,

ser gräset,
bardommen blommade,

smällen ekar dovt i natten




Fri vers av peter markurth
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-14 18:41



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
ensam och bitter

bitterljuv text,

skön Peter struktur
2009-09-14

  LenaJohansson VIP
bra
2009-09-14

    Ken Cassel
Så sorgligt så
Bra Peter
Bra skrivet

Mvh

ken
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth