Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning


Mäniskans natur


Inre jävla blödningar,
vår vördnad,

sliter,
sönder,

allt,
drömmar,
saknar

sanningar raserar,
det fatala beslutets makt,

ångestnätter blandade med lösningar,
fentanylen flödar,
vener utav guld flyger in i dina drömmars ljus,

ser vår kärlek drunkna i ett hav av fruktan,
sluten poesi,

delirium,
smärtan styr,
sinnen blöder nu,

satans mördare,
verkligheten såg vi nu i eftermiddag,
kartor ritades noga,

till fastlandet,
simmande i tiden,

förökade de små,
såg,

visste,
alla,
sökte ännu svar,

din fitta,
injektioner,
stckningar då det fäster på,

nedskitade helgon,
vi har krigat,

de hårda männen gick i skogen,
ak 4or smattrade,
gråter nu,

exploderade verkligheten i din dröm,
jag mördade,

det var tyst,
hela jävla världen tuktades,
tystnad,

inga domar,
legalt raseri,

såg skallar explodera,
trampmina,
som i ditt hjärta,

tom vägran,
oanständig tanke,

slutet på en kärlek,
vansinnet i vetskapen,
bränner,

konstant,
ögon dör ju nu,

natten ser oss gråta,
tystnad styr
fyller det svarta med opiater och benzo nu,

aldrig nog,
ty sanningen existerar därute,

ännu skriker de,
ni ser dem ej,

eller orkar inte höra,
jag ligger och svettas,
dömd till totalitär panikångest,

en levande död,
sökande kärleken,

blodet flyter alltid rött,
grym saknad,
ej stillade behov,

vanvördiga trianglar utav samförståndets hat,
brinner,

tyst,
ni skiter i det,
dra åt helvete,

fega kräk,
en dag vet ni sanningen,

försent









Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-14 18:53



Bookmark and Share


    J. Herward
stark text, nästan lite peppar peppar ta i trä för den...
hur som haver, detta hoppas jag inte är allt vad en människa består av...

starkt skrivet
2009-09-15

  Alexander Gustafsson
härlig galenskaps beskrivning,

sanningar och vanvett

illusioner och drömmar

allt finns här...

Perfekt!
2009-09-14

  Fånga dagen
Mäniskan är grym när det handlar om pengar och makt verkar det inte finnas några gränser din dikt var oerhört starkt förmedlad i den fasansfulla värld vi lever i idag ändå får man vara glad att man bor i sverige
kram ak
2009-09-14

  Catharina Edin VIP
Detta var nog bäst hittills, Peter M!
2009-09-14

  LenaJohansson VIP
kärleken lever ändå kvar
2009-09-14

  poetryGirl
Hemsk
2009-09-14

    Ken Cassel
Jag bara sitter här och kliar mig på huvudet
Kanon Peter

Mvh

Ken
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Grymt starkt
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth