Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag gråta Mamma?


Jag kan känna mig
så förfärligt ensam
Då vill jag bara sitta still
och tycka synd om mig själv

Jag kan sitta och vänta
på att någon ska ringa
och fråga hur jag mår
eller om vi ska ses

Mamma, jag vill gråta lite
Får jag gråta in din famn
och be dig att hålla om mig?
Får jag gråta hos dig Mamma?

Du har inte sett mig gråta
sedan jag var ett barn
och jag har aldrig gråtit
sedan dess vad jag minns

Säg mig Mamma,
om jag fick gråta hos dig
skulle jag då fortfarande
känna mig lika ensam?




Fri vers av Mathias
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-10-11 09:21



Bookmark and Share


  Evelina
Jag gillar denna dikten även fast den känns skrämmande. Men det är nog bara för att jag känner igen mig så väl i den.
Du skriver den med så starka känslor att den blir lätt att ta till sig, då budskapet är tungt. Du fångar ensamhetens tankar mycket bra.
Snyggt!
2005-10-26

  madinsane
du får mig att vilja vara din mamma.
kom, gråt ut här.
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mathias