Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser det


Köldens vanvett jagar stammen,
själagråt,

förnam,
frihet,

längtan
helvetet,

det personliga plågorna,
otaliga snaror,

bomber i ett hjärta utav glas,
helvetet berikar,

sanning styr,
rädslan i ett hjärta,

natten,
döda snaror i ditt hår,

surrealismens ide tillämpad i praktiken,
natten skriker namn,

en defekt saga om oss alla,
vi kommer att mötas en dag,

på kyrkogården,
livet angår de levande då,

i graven,
maskar styr livet,

ej vi,
en sanning,

besudlad,
poesi,

kraften,
sluter upp,

bakom,
dårar,

de döda sånger vi missat,
nattens bad i dårars brunn,

jag är din skugga,
utan sol,

stödjer den sakliga aforismen,
ditt liv,

sker sällan,
gråten,

ekot av en saknad,
dofter ur en dröm,

vi ger upp,
en ängel skriker,

tyngden begriper,

balansakter

ser





Fri vers av peter markurth
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 20:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
besudlad,
poesi,

Vad mer behövs?
2009-09-14

  Fånga dagen
stark jag känner en slags vemod när jag läser men ändå vacker
kram ak
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth