Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer en nyans


I gränslandet,
går din skugga, ensam

ser en sanning föda smätor,
kärlek förenar,
galenskapens kval,

ett sätt,
de fromma furierna tvingar synteser bakåt,

då vi når ett hjärtas inre samtal i en kall oändlig evighet av ångetens ingress, kluven destruktion,

förnimmer

en nyans




Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-14 20:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
så kallt - i ljuset
2009-09-14

  Gisela Nordell
gillar speciellt "de fromma furierna tvingar syntesen bakåt"
märgfullt och lustfyllt att läsa!
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Tycker om.....säger mycket
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth