Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1


Du visste allt



Tryter livet nu min vän,
du ser min fruktan,

darrar på handen,
nedskitad av era sopor,

blicken möter din,
siktar noga,

ditt skrik,
en strimma vilja,

du ligger på marken i en blodpöl,
ylande,

ber om liv,
ser inget nu,

sätter mynningen mot ditt huvud,
och trycker av,

halv skalle tapetserar väggen nu,
ditt kadaver faller utan blick,

dina tankar äro benbitar i hjärnsubstans,
på våran vägg,

smällen ringer i mina öron ännu,
slog lock,

kyla,
svettas,

hjärtat,
overkliga känslor,

bränner mig,
nu var det klart,

du visste allt








Fri vers av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 20:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
slippa leva med lögnen
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Visste allt......grymt att dö för det
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth