Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sann


Vi älskade

Livet seglar bort,
en saknad dör av vallmo,

socialiserade kyssar,
din hand brinner,

skira bländande ögon i ett rus,
synes vara evighetens älskog,

i nattens sköte kom en tår,
såg dig älska,

skrek,
vilda sanningar,

vi,
nu,

genast,
de besuttna,

bortforslade liken,
bejakande poeterna,

knullade i nattens hjärta,
och log åt ert öde,

slavmoral,

tryter




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-14 20:38



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
starkt
2009-09-14

    ej medlem längre
Mycket känsloladdat o starkt skrivet, vackert!
2009-09-14

  Fånga dagen
gillar

i nattens sköte kom en tår,
såg dig älska,
kram ak
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Jag är ju ingen älskare av grova ord om man så kan uttrycka sig men kanske förstårker de budskapet för texten gillas
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth