Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek

Vår koja ser enkelheten i en saknad,
natten omsluter,

en ung kärlek,
kyssar vi delat i mörker,

rädslorna,
de svarta i själen,

mardrömmarna,
du fanns alltid i mitt hjärta,

tro vad fan du vill,
en truism ser dig le i sanning,

vill med mig nu,
du är blöt,

en natt med närhet mellan månar,
dina vita bröst,

din hand meker,
späda kropp,

väntar,
tar på kärleken,

i det stora landskapet förenas våra hjärtan,
du kvider då jag knullar dig,

vi är som barn inatt,
pånyttfödd glädje,

oskulder för satan,
du,

jag,
vi,

allt,
glädjen,

tar på sanningar,
vet vi fastnat nu,

du ska se min målning,
den om all poesi du gjorde,

nattens drottning,
söta sanningar,

de hemliga vi delat,
inga svek,

sanna knull och saknad,
slutar snart med en enkel smekning på din kind,

du ler,
vi går tillsammans,

nedför gatan,
stolthet,

sanna mäniskor,
kärleken är nu,

vår




Fri vers av peter markurth
Läst 299 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-09-14 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar alltid känslan så grymt bra, om och om igen. Vem är det du älskar så mycket?
2009-09-15

  Aciom
denna är ruggit bra!
2009-09-15

  Jazz-75
"En natt med närhet mellan månar"

Mycket fint!
2009-09-14

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!!
2009-09-14

  Shyne
Målande och grym...
2009-09-14

  stenen/ Yv Ericsson
Suck..
2009-09-14

  LenaJohansson VIP
mycket fin..sann
2009-09-14

  Fånga dagen
smakar på orden och gillar dem med stort välbehag bra förmedlat
kram ak
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Med en puss på kinden;=))) FINT
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth