Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikter känns inte riktigt som min grej, men jag försöker.


Jag älskar dig I

Och det är bara för dig
som jag vågar visa
allt det hemska och
det svaga som finns
inom mig.

Allt det fula,
allt det som ingen borde se.

För det är bara du
som aldrig kommer svika mig.

För det är bara du
som kommer vara vid min sida
vad som än händer med mig.

För det är bara dig
som jag älskar.




Fri vers av Birfir
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir