Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett knull

Hon låg i mörkret,
kroppen avslöjade,

sanningar,
de förstenade dragen i din själ,
nyans av kärlek,

ruset ven förbi,

du ligger där
på rygg,

jag tar dig,
hårt,

en dröm,
ser ett hus i dimman nu,

där vi bodde,
kärlek,

vårat hjärta delas,
smärta,ser en visdom då jag knullar dig i natten,

din trånga fitta,
mina tankar,

det groteska,
då nålar slet i kroppen,

du skrek förtvivlat efter kärlek,
sanning,

jag skrattade,
iskalla martyrer ser,

källan,
lämnar dig med sperma rinnande ur fittan,

skönt knull,
kvällen ler åter,

en dröm,
tog nu det allvar du givit i en sten,

genomskinlig saknad,
blodiga tårar,

kärleken borta,
reducerad till ett satans knull,

en fitta,
spruta,

klar,
det är ju du,

outhärdlig smärta fyller sanningen,

förlorad




Fri vers av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 19:19



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
udda. men jag drar på läpparna... i vämjelse... =)
2009-09-15

  stenen/ Yv Ericsson
Denna tyckte jag inte om. Utnytjande. Fyllt av våldsamhet.
2009-09-15

  poetryGirl
:-(
2009-09-15

  LenaJohansson VIP
förlorad kärlek, bra text
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth