Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plasthinken





Du försöker


sluta med


heroin


du spyr


hela tiden


din panna


får allergiska


utslag av


plasthinken


Men fan du


e lite väl


gnällig


Jag är små


förkyld


och håller på


dö här


Kan vi lägga


fokus på


mig








Övriga genrer av blaite
Läst 281 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-15 19:21



Bookmark and Share


  dendärNadja
haha riktigt bra. :)
2009-12-24

    deb8
haha underbar...
2009-09-16

  sulimaa
Ja det tycker jag att vi kan !! :))
2009-09-15

  stenen/ Yv Ericsson
En fråga om val, eller? Bra
2009-09-15

  Regn & Grus
Självironi när den klär som bäst!
2009-09-15

  Sanningsägaren VIP
snyt
snyting
snytung
tung
jävla karlar!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite