Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång



varje gång du kommer sjunger mitt hjärta

varje gång du rör mig njuter jag i varje fiber

varje gång jag känner din doft känner jag ro

varje gång jag hör din röst spinner jag


varje gång du går dör jag en smula

varje gång du säg hej då gör det ont i mig

varje gång du lämnar mig vet jag inte om du kommer tillbaka


för varje gång kan vara den sista


och jag vågar nästan inte andas




Fri vers av Nova-Liv
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-15 19:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Passion!
2010-04-18

    Stella Stol
intensiv
2009-09-16

  Cosmic Johanna
En sådan kärlek som klänger igenom orden,

både vackert och farligt....

med detta beroendeframkallande tillstånd.

Orden bär kraft.

applåder och kul att du poetar igen.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv