Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt begär är mycket starkare än din egen vilja.


Alkohlismens begär

Du sa att du inte var inne i ett begär
men slutet kom dig nära.
Ditt begär hade visat sanningen
och sanningen hade visat dig.
Ditt humör var skeptiskt och tankeställningen var svår.

Pengarna var din högra makt
innan du förstod vad som var fel.
Innan du tog steget att lägga åt sidan det du en gång älskade
att ändra på ditt liv och ändra på din älskade
Så var tiden svår.

Barnen kom ivägen när du inte orkade
familjen var ditt slaveri du inte brydde dig om.
Den du älskade var inte oss
inte heller ditt liv
utan din flaska, som du hela tiden pimplade ur.

Sanningen var svår att inse
och efter många misstankar om återfall
Om att svek och bedrägeri
funnits.
Stämmer.




Fri vers av Kekkan
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-10-11 12:38



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Initierat och ärligt ...vart det leder till att vara anhörig..bra
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kekkan