Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång var det sanning.


En gång var allting så

Det gör ont att inse att tiden är förbi
Den tid då ingenting var verkligt
Den tid då allting var en enda stor lek utan allvar
Den tiden som jag saknar mest
Med alla minnen så oberörda från verkligheten och dess kaotiska värld
En existens som inte var verklig

Vi stod tillsammans hand i hand och log mot världen
utan att veta vad den skulle göra emot oss
Vi var oförberedde om vad som skulle ske
Och vem kunde ana att det gick så fort
Att andningen försvann och minnen levde kvar inom våra kroppar
Den tiden stod stilla
Likaså du och jag
Som en gång var ung.




Fri vers av Kekkan
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-10-11 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kekkan