Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda blickar skingrades




Vänder sidor,
i din ångest,

drömmer ju,
ser blodet flyta,

svårt skadad,
vill ej se det nu,

skriker,
saknad kom i sinnet,

dina andetag,
befriade,

kyssen,
nära,

oss,
de röda,

segrade ej,
nu

ändlöst kval,
boken brinner skoningslöst,

tankar smälter,
varma bottnar,

de förtalade,
de mördade,

de tystade,
de döda,

överhettade blickar i din hjärna,
ser ej klart,

natten styr ju,
egalt

nonsens
mirakel duger nu,

ensamheten, vilar i en saknad,

beväpnad med min visdom stod jag emot de döda blickarna i era ögon




Fri vers av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-15 22:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2009-09-16

  blaite
Mycket bra..så även de andra..
2009-09-15

  poetryGirl
bra
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth