Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet blir inte alltid som man tänkt sig...


Jag trodde...




Jag vet inte vad jag trodde

kanske trodde jag på dig

eller mig

eller ingenting alls



Det blev inte som jag tänkt mig

inte för dig heller

eller oss

eller ingenting alls



Jag är inte längre förvirrad

kanske du är

eller vi

eller ingenting alls




Fri vers av Spir@
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 01:00



Bookmark and Share


  blaite
Klockren fin text..R
2009-09-16

  Junitvillingen
Svårt det där att "ingenting veta"...och att livet inte blir som man vill & hoppas...tids nog finns svaren där, men väntan kan ibland bli nästintill outhärdlig. *Kram* och du - jättefin profilbild på dig.-))
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@