Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes saknad


Mina läppar söker,
kroppar möts,

natten andas,
vår kärlek,

är en dröm,
tiden,

smeker dina bröst,
andas i en närhet,

utav kärlek,
blickar söker evighet,

glittrar dina ögon nu,
finns du i mitt mörker,

mötet




Fri vers av peter markurth
Läst 155 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-16 21:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
fin liten kärleksdikt
2009-09-16

  Fånga dagen
vacker och ja verkligen
kram ak
2009-09-16

  LenaJohansson VIP
vacker är den
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth