Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till henne som gav sin vänskap, den var ren, vi färdas långt i natten, väntan är snart över


Orden blandas nu


Orden blandas nu,
känslor styr,

agerande teater,
blandas med ditt hjärta,

natten letar dina andetag,
förgäves i en dröm,

vi älskar ju tillsammans denna morgon,
dina ögon ser,

nakna kroppar,
förenas,

lägger dig ned,
varsamt hjärta,

ser dig andas,
din doft,

berusad sanning,
våran poesi,

tränger in i dig,
du stönar till,

förenas nu i kärlek,
darrande verklig älskog,

dina sanningar ser,
känner dig nu,

nära,
du älskar ju,

vilsna själar ser,
vi blev kärlek nu,

en dag i tiden








Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-16 21:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt och fint
2009-09-17

  stenen/ Yv Ericsson
Suckar, gillar
2009-09-16

  Öknens Ros VIP
vackert Peter, du plockar samman orden och formuleringar så det blir perfekt, eller näst intill
2009-09-16

  Fånga dagen
vackert med ömhet skrivet gillar mycket
kram ak
2009-09-16

  LenaJohansson VIP
mycket fin
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth