Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet i mitt hjärta


Delad i en dröm ser du en fruktan flyta,
mitt hjärta är gammalt nu,

tusen år,
sårat,

vill ej leva,
sveken stal min ungdom,

ser kärleken rinna bort,
ned i en klosett,

hon spolar omsorgsfullt,
jag sitter fast,

inser sanningar,
ser det uppenbara,

en oändlig väntan äro livet,
du kommer som en dröm,

smekningar i natten,
sinnet lyser upp en kärlek,

svart silver visar närheten till våra själar,
en syntes,

av fruktan och en längtan,
vi är tillsammans,

en äkta kärlek,
smeker din kind,

kysser dina läppar,
vi är unga nu,

ensamhet i natten,

du är skönhet i mitt hjärta

kyssarna




Fri vers av peter markurth
Läst 494 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-16 21:15



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Storm så skönt skrivet! Me love it, very bra.
2009-09-18

  Margithe VIP
Fin och vacker text, samtidigt väldigt smärtsam.
2009-09-18

  Monika A Mirsch VIP
"svart silver visar närheten till våra själar"
superfin metafor för det tveeggande i våra dolda relationer.
2009-09-18

  Suzy med punkterna
Dubbla känslor blandas till en vacker text
2009-09-17

  * Ammi *
en text som jag gillar! skönheten i hjärtat, ja det är kärleken!
bra!
2009-09-17

  stenen/ Yv Ericsson
Fint
2009-09-16

  Fånga dagen
jättevacker vemod och sen så lyser kärleken som genomsyras

kram ak
2009-09-16

  LenaJohansson VIP
den va fin den här
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth