Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte veta?

en tår
bland många
faller från det ena ögat
till det andra
när jag ligger på sidan mot bäddmadrassen
från IKEAs lager

jag vill
inte veta
hur det känns




Fri vers av Karin E
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 22:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja känslorna de talar många ggr berättar utan att vi vill veta
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E