Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 17/5 -05


Grattis!

 

Grattis! Du har precis vunnit en semester som Berit Svensson.

 

Berit är 45 år och bor i en hyreslägenhet i Norsborg tillsammans med sin alkoholiserade man och deras anorektiska tonårsdotter. Berit vantrivs på sitt jobb på Svensk Kassaservice och lider av ständig ångest. Dessutom har hon en välutvecklad fobi mot potatisskal och en ohälsosam dragning till höga höjder.

 

Och som extra bonus kommer din försupne make att misshandla valda kroppsdelar av dig, minst en gång i veckan! Har du tur kanske han även sätter på dig efteråt.

 

- Men hallå! Var är returbiljetten?!




Övriga genrer av wannabi
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-09-17 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi