Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet 10/5 -05




Insida

 

Jag vill känna dig…

 

Inifrån och ut

In och ut

 

Min insida mot din utsida

Din framsida mot min baksida

 

Kan vi få en rätsida

till slut?




Fri vers av wannabi
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi