Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

 

Jag ser inte skogen för alla träd

Men jag ser vart enda träd

Varje rot, stam och krona

 

Är det här skogen?




Fri vers av wannabi
Läst 293 gånger
Publicerad 2011-08-25 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi