Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe och klagomål

Du dricker ditt kaffe svart och klagar på höga skatter, dålig avkastning och alla dessa nyckfulla kvinnor.

Du klagar på skrikiga ungar, gnälliga pensionärer och tråkiga ”Svenssons”.

Du dricker ditt kaffe svart och klagar på låga löner, tråkig vardag och missade mål.

Du klagar på oärliga vänner, förlorad kärlek och semestern som regnade bort.

Du dricker ditt kaffe svart och klagar på störande grannar, brottslighet och den bristande sjukvården.

Du klagar på för lite engagemang, miljöförstöring och alkoholkonsumtionen i Sverige.

Så plötslig händer något oväntat. Du häller en skvätt mjölk i kaffet och jag hör dig säga, ”Vilken fantastisk dag!”




Prosa (100-ordare) av wannabi
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 17:51



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
HA! Lysande! Den bittre svensson fick nåt exotiskt i halsen till slut!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi