Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet 28/4 -05




Mattan II

 

Likt teskedsgumman krympte jag.

Kröp in under mattan

så att du skulle slippa se

min litenhet.




Fri vers av wannabi
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi