Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Dina ögon möter mina i duell

För en sekund sänker jag garden

Blottar mig

Jag insuper varje beståndsdel av dig

Dina ögon genomborrar min själ och smeker mitt inre

Omsluter mig

Vi ska aldrig mötas igen




Fri vers av Coffee
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-10-11 16:16



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ett vackert och lite vemodigt snapshot.
2006-07-10

    Xena
Mkt fin dikt - känslosam och talande
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Coffee