Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvanskar

Döden,
gjuter din grav i bly,

natten väntar,
formen,

förvanskar,
det nuvarande templet i dess helhet,

välkomnar tystnad




Fri vers av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-17 17:03



Bookmark and Share


  Havsbris
ganska mörka och
tunga bilder
men ändå en mjukhet
och
lättnad i din pena...

När få säger allt!

Bravo! ;o)
2009-09-17

  LenaJohansson VIP
bra
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth