Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar är jag.

Jag är bara som
en mellanlandning.

För det är så långt
mellan barndom och
vuxenvärlden.

Det är hos mig ert
bagage blir kvar.
Och ni är på väg
mot nya
delar av världen.

Jag får aldrig vara med
jag får alltid stanna kvar.




Fri vers av Birfir
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir