Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Såg dig glänsa,
din kropp, väntar nu, i dimman,

på mig,
kärlek,

överdos av sanning,
vi går,

tillsammans nu,

väntan




Fri vers av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-17 18:40



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vädigt innerligt, nära och kolosalt vackert.
2009-09-17

  LenaJohansson VIP
sannerligen mycket vacker
2009-09-17

  Fånga dagen
väntan mmm
2009-09-17

  poetryGirl
ja så ungefär har jag det med
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth