Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke


Nu har jag pratat hela dagen lång
berättat samma historia gång på gång

människor jag mött har alla velat höra
vad kan man då annat göra

än det mest rätta
nämligen berätta

reaktionen jag får är alltid densamma
skriv en bok om det där med detsamma

kanske skulle man ta sig i kragen
och plita ner några ord om den där dagen...




Prosa (Prosapoesi) av Marreb
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-17 20:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja skriv en bok!
2009-09-19

  En strimma av guld
Det andra ser är kanske det vi själva inte vågar eller ser. Har den senaste tiden fått sådan respons också och funderar mycket på nästa steg, därav min senaste dikt "Perspektiv över mitt liv".

Ser fram emot detta och med spänning vad det är de tycker du ska förmedla vidare genom att skriva.
2009-09-18

  Rosmarin
nu blev jag ju nyfiken! vad är det folk tycker du ska skriva en bok om?
2009-09-18

  Anjeska
Jag vill läsa boken Marre!
2009-09-17

    eva m h
Nu blev jag nyfiken!
Berätta!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb